Monday, August 4, 2014

1 Month Old


My little princess turn 1 month so she needs an injection of Hepatitis B for the 2nd time. You are so tough girl, only cried for a moment when the needle go through your skin. Love you la dear..muaahhh..









Sunday, August 3, 2014

I'm Back!!!!

Almost a year atau lebih dari setahun !!!!..Haha!!!!bersawang sudah blog ni. Selepas get married last year, my life totally change. Due to distance, saya travel every week to kuantan to meet my husband. Penat ya amat!!!..bila Jumaat je, mesti rushing from office to Pekeliling untuk kejar bus. Untill now, distance still part of our life and relationship. Penat weiii!!!, duit pun banyak habis, tenaga usah cakapla, Jumaat rushing back to Kuantan pastu on Sunday rushing back to Kuala Lumpur. Monday pergi kerja as usual. Fuhhh!!!!

Bercakap macam mana kami menghadapi hubungan sebegini,sememangnya banyak. Dugaan untuk kami sangat - sangat banyak. Bersabar dan saling mempercayai, itu yang penting. Saya tidaklah pandai dalam memberi nasihat pasal bab - bab hubungan ni, memang takla weiii, I ni penuh emosi. Hehehe..

Dari last year sampai sekarang, banyak yang berlaku dalam hidup ni. Dari single lady to a wife and then to a mother!!!..terkejutkan!!!..I pun tak tersangka u olllss.. I need to stop right now!! dari saya start merepek yang bukan - bukan, almaklumla dah setahunkan nak hilangkan sawang kat blog ni, merepekla jawabnya..

      
Dari badan okay2 to si debab yang jisim mencecah hampir 80kg...terkejut akak!!
        
       

Dari berdua sekarang kami dah bertiga. Time kasih ya Allah!..

Till we meet again.
03.08.14






Thursday, July 4, 2013

Fishing...


Husband saya sangat suka memancing, so last weekend he asked me to go with him for fishing (emm,actually i asked him if i can go with him..hehe)


Memancing di pelabuhan...saya bersama dengan hasil tangkapan. walaupun kecik je ikan tu,berbaloi segala penantian..hehe..

Hubby bersama hasil tangkapan..(",)
View at our fishing place..nice kan..